joi, 30 ianuarie 2014

Revenirea

Au trecut aproape 4 ani, ani plini de emotii si  intamplari. Au trecut 4 ani minunati! Nu doar o data m-am intors spre blog sa incep sa rescriu, sa imi astern gandurile aici, dar parca ceva lipsea, o piesa dintr-un puzzle.



Pot spune ca m-am schimbat, dar am ramas la fel. Si totusi....

Nici nu stiu cu ce sa incep. Poate cu inceputul ar fi cel mai bine, inceputul celor 4 ani.
Acum 4 ani am cunoscut o persoana deosebita, un om minunat, un om cu care am hotarat ca vrem sa imbatranim impreuna. Poate suna ciudat ca ne-am gandit la asta, dar intr-acolo ne duce viata si conteaza cum ajungi acolo! Si mai ales cu cine!

Intotdeauna m-a preocupat stilul de viata sanatos, dar numai dupa ce o persoana draga mie s-a stins din viata din cauza unei boli cumplite, am ajuns sa si aplic ceea ce invatasem. Si doar dupa ce am ramas insarcinata si mi-am dat seama de responsabilitatea pe care o aveam pentru viata ce crestea in mine, mi-am dat seama ca nu poti fi niciodata prea riguros.

Inca dinainte sa raman insarcinata, cat si in perioada sarcinii am inceput sa fac anumite schimbari in viata noastra, schimbari care s-au reflectat in starea noastra de sanatate. Nu am mai racit atat de des, iar cand am racit ne-am revenit foarte foarte usor. Dupa ce am nascut, am inceput sa vad totul mult mai strict, iar despre toate aceste lucruri abia astept sa va vorbesc.