luni, 6 octombrie 2014

Hitler zace în fiecare dintre noi!



Citeam într-o carte că Hitler a făcut ce a făcut pentru că a fost supus de părinți și obligat să facă doar ce doreau ei. Dar oare nu zace un mic Hitler în fiecare dintre noi?
Să luăm de exemplu găinile și puii care cresc in cooperative. Puii sunt gazați când sunt sacrificați (exact ca evreii), găinile stau înghesuite pentru a face ouă ca să putem mânca pandișpane din muuulte ouă și cozonaci (ca și evreii din lagăre care erau puși să muncească pentru armată). Și oare suntem noi mai buni decât cei care îi omoară pentru ca doar îi mâncăm și nu îi omorâm? Oare nu contribuim prin comportamentul nostru la acest masacru? În al doilea război mondial au murit în jur de 60 de milioane de oameni. (Sursa Wikipedia). În fiecare an mor 7 bilioane de găini și pui pentru carne numai în Statele Unite. Alte 452 de milioane de găini sunt folosite pentru ouă, date din Statele Unite. Oare suntem mai breji decât Hitler? (Sursa aici).



Violența la nivelul întregii planete a crescut enorm! Păi cum altfel oameni buni? Dacă mâncăm numai animale crescute cu violență, care nu cunosc bucuria de a trăi, de a mânca iarbă, de a crește așa cum au fost lăsate de Dumnezeu? Dacă ne uităm la știri care dinadins ne arată numai tristețe, numai necazuri, numai moarte, numai ucigași? Și lista poate continua.
Fii schimbarea pe care o vrei în lume!
În fiecare zi îmi spun asta și știți ce? Am zile extraordinare din care învăț lucruri noi și care mă ajută să mă transform în fiecare zi prin experiențele prin care trec.
Să deschidem cu toții ochii! Să vedem că realitatea care ne înconjoară nu este cea pe care vor alții să o vedem ci cea pe care o construim noi și pe care o vrem noi!

Niciun comentariu: