duminică, 7 martie 2010

La multi ani!

Astazi este 8 Martie si se sarbatoreste Ziua Femeii si a Mamei. Eu am pregatit un tort pentru cele mai apropiate, dragi si mult iubite femei din viata mea. Pentru voi celelalte o felie de tort virtuala cu garantia ca este delicios tortul, doar ca arata ca si cum a aterizat o bomba pe el:D.


Este o reteta noua pentru mine. Blatul l-am facut de la un tort care se numeste Paudrea Neagra (reteta o gasiti aici). l-am umplut cu visine din belsug (pe care le-am avut in congelator, fara samburi :D), foarte putina frisca cat sa lege cele doua parti ale blatului intre ele, si dupa aceea a inceput distractia:)). Draga mea surioara mi-a adus martipan sub forma de baton din Austria, cand a fost in vacanta la ski. Thank you again sis:D. Si mi-a venit ideea sa intind o foaie de martipan sa pun peste tort in loc de glazura. M-am gandit eu cat de greu poate sa fie...A fost foarte greu, dupa cum se vede pe aspectul tortului:)). S-a lipit de blatul de la bucatarie pe care am incercat sa-l intind, dupa care l-am uns cu ulei (m-am gandit ca faina are gust rau daca este incorporata in martipan) si s-a rupt foaia si mi-am cam pierdut rabdarea. Apoi am vrut sa fac inimioare...doar ca nu a fost chiar simplu....martipanul s-a inmuiat intre timp si a fost un adevarat cosmar sa tai cateva inimioare. Astept sfaturi de la cele care au avut astfel de experiente:).

In concluzie tortul meu arata ca la gradinita :D, dar promit ca voi mai exersa sperand sa ajung macar la gimnaziu cu decoratul torturilor:-p.

Felia virtuala pentru voi...:-p.

In final vreau sa le urez La multi ani! tuturor femeilor pe care le cunosc, care fac parte din viata mea, sau care au facut, si care m-au ajutat prin felul lor de a fi (mai bun sau mai putin bun:-p) sa ajung persoana care sunt astazi. Stiu ca mai am multe de invatat si foarte mult de evoluat ca sa spun asa, dar ultimii ani din viata mea, m-au schimbat complet si m-au invatat foarte multe. Deci...Multumesc!!!
Va doresc La multi ani! fericiti si voua celorlalte femei din aceasta lume, cu care nu am avut inca onoarea si ocazia sa va cunosc. Tineti minte ca sunteti minunate si meritati tot ce e mai bun.

P.S. Petrecere frumoasa!

Un comentariu:

Unknown spunea...

Tortul este exceptional, chiar daca nu e foarte aspectuos. Pe probate :D

La multi ani fetelor!!