luni, 28 septembrie 2009

Drumetie in Muntii Piatra Mare si D'ale Carnavalului

Duminica dimineatza...putin innorat iar eu putin cam adormita; dar pana am luat micul dejun norii s-au risipit si se anunta o zi calda, cu mult soare. Si conform devizei mele...de ce sa nu profitam. Asa ca am pus masa de pranz la pachet formata din struguri si branzoaice, am luat aparatul de fotografiat si apa pentru drum si am pornit. S-a incalzit destul de tare pana am ajuns la Dambu' Morii si am regretat ca nu am avut pantaloni scurti, dar numai la urcare:D, la coborare a fost foarte bine;). Am pornit cu multa voiosie pe drumul spre 7 scari. Era destul de multa lume pe traseu ceea ce ne-a bucurat.


Nu ne-am putut continua drumul pe scari deoarece erau in reparatii dar am ocolit prin padure. Binenteles ca erau destui oameni care ignorau avertismentul de langa scari, dar este problema lor.
Drumetia nu a fost lipsita nici de peripeti,deoarece cand mai aveam doar 10 minute pana la cabana am auzit un urs undeva in spatele nostru si desi cred ca era destul de departe am marit pasul.
Din pacate nu am urcat pana in varf deoarece era un norisor ce ne-ar fi impiedicat sa vedem peisajul dar sigur vom mai merge si alta data.

Doi magari:)) dupa cum a zis domnul din poza cand s-a oferit sa tina magarul sa nu se miste :-pA inceput si stagiunea de teatru si opera si am completat seara acu piesa D'ale carnavalului de I.L. Caragiale, regizor Puiu Serban; va recomand sa mergeti deoarece am ras foarte mult si piesa a fost excelenta.

Niciun comentariu: